Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Serbia și Macedonia de Nord interzic total circulația în noaptea de Paști

Două țări cu populație majoritar ortodoxă, Serbia și Macedonia de Nord, au instituit interdicții totale de circulație pentru perioada zilelor de Paști.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.04.2020 - 20:55

Două țări ex-iugoslave, Serbia și Macedonia de Nord, au decis să impună interdicții totale de circulație în noaptea de Înviere și în prima zi a Paștelui ortodox (19 aprilie 2020), ca măsură de prevenire a extinderii epidemiei de coronavirus.

În Serbia, patriarhul ar fi cerut președintelui țării să facă o excepție pentru noaptea de Înviere, dar șeful statului a refuzat.

Din acest motiv, în noaptea de Paști, cetățenii Serbiei și ai Macedoniei de Nord nu vor avea voie să iasă deloc din locuințe.

Comentarii

loading...