16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalRoger Stone susţine că nu va depune mărturie împotriva lui Donald Trump

Roger Stone susţine că nu va depune mărturie împotriva lui Donald Trump

Stone a vorbit în faţa tribunalului federal din Florida. El a fost arestat vineri pentru şapte capete de acuzare, însă a fost eliberat ulterior pe cauţiune.
 
Stone s-a declarat nevinovat şi a afirmat că tacticile de la arestarea sa de acasă au fost „deranjante”.
 
El a precizat că va pleda nevinovat şi consideră că acuzaţiile împotriva sa au fost „motivate politic”, adăugând că nu va depune mărturia împotriva lui Trump.
 
Mai multe persoane adunate în faţa tribunalului l-au huiduit pe Stone şi au scandat „închideţi-l!” în timp ce el vorbea cu presa.
 
Roger Stone a fost arestat vineri în Florida, în baza a şapte capete de acuzare, în ancheta cu privire la o eventuală complicitate între echipa de campanie a miliardarului şi Rusia. El a fost eliberat ulterior pentru o cauţiune de 250.000 de dolari pe care nu va trebui să o plătească însă dacă se va prezenta la viitoarele audieri de la tribunal.
 
Stone, în vârstă de 66 de ani, este vizat de un capăt de acuzare cu privire la influenţarea unor martori, un capăt de acuzare privind obstrucţionarea unei proceduri oficiale şi cinci capete de acuzare cu privire la declaraţii false, potrivit biroului.
 
El a făcut parte din echipa de campanie a lui Trump ”până prin august 2015 şi a păstrat un contact regulat şi a susţinut în mod public campania Trump până la alegeri în 2016”, potrivit actului de acuzare.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă