13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalRevirimentul lui Trump: șansă de 49.5% la realegere și peste 50.000 de...

Revirimentul lui Trump: șansă de 49.5% la realegere și peste 50.000 de euro puși pe el!

Șansele lui Donald Trump de a câștiga un nou mandat de Președinte al Statelor Unite au crescut simțitor în ultimele săptămâni, el recuperând în fața lui Joe Biden și fiind dimineață cotat de către Betfair Exchange cu 49.5% șanse – cotă 2.02.

Astfel, Trump a redevenit pentru moment favorit pentru realegere, după ce în ultimele luni Biden părea să ia un avans decisiv.

Avansul deținut în cursa pentru Casa Albă de către candidatul Democrat, Biden, a dispărut. Betfair oferea dimineață o cotă de 2.04 (49% șanse) pentru Biden, care reprezintă cea mai mică probabilitate de succes pe care a avut-o acesta din 5 iunie încoace.

„Avansul considerabil avut de Biden s-a evaporat,” a spus un purtător de cuvânt Betfair. „Remarcabila recuperare a Președintelui Trump ne indică faptul că odată cu pariurile plasate în favoarea lui, acesta a redevenit favorit în cursa pentru Casa Albă în această dimineață.”

Alegerile Prezidențiale SUA 2020 – Următorul Președinte

Pariuri plasate în valoare de 79.2 milioane €
 
Donald Trump – 2.02 (probabilitate de 49.5%)
Joe Biden – 2.04 (probabilitate de 49%)

Pe 1 august, Trump era cotat cu 35% șanse de a câștiga cursa, fiind Președintele cu cea mai mică probabilitate de a fi reales din istoria SUA. În acel moment, șansele lui Biden erau cu 26% mai mari – 61%.
Recent, piața Betfair Exchange a văzut și cel mai mare pariu plasat până acum în campania prezidențială – peste 50.000 de euro fiind mizați într-un singur pariu pe Donald Trump.
De dimineață, cotele au fluctuat în favoarea ambilor candidați, ceea ce face această cursă prea strânsă pentru a putea fi prezisă.

Despre Betfair:
Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă