15.5 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăInternaționalPutin ar avea o fiică de 17 ani. Mama ei face parte...

Putin ar avea o fiică de 17 ani. Mama ei face parte din lumea selectă a Rusiei

Mai multe instituții media din Rusia, specializate în investigații jurnalistice, susțin că președintele Vladimir Putin ar avea o fiică, Elisaveta, acum în vârstă de 17 ani, care chiar seamănă foarte mult cu liderul de la Kremlin.

Mama Elisavetei este Svetlana Krivonoghih (45 de ani, în prezent) care ar fi avut o relație cu Putin în anul 2003, într-un moment în care acesta era căsătorit cu o altă femeie – de care, ulterior, a divorțat.

Svetlana Krivonoghih este foarte bogată și locuiește într-un cartier select din Sankt Petersburg. Despre fiică nu se prezintă prea multe informații, întrucât aceasta este încă minoră.

Pe de altă parte însă, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat, potrivit unui ziar din Rusia, că “este pentru prima dată” când aude despre acest subiect.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pensiile de peste 4.000 de lei nu vor fi impozitate. PSD a votat împotriva propunerii PNL 

PSD a votat, în Comisia de Buget, împotriva propunerii liberalilor care ar fi dus la tăierea pensiilor de peste 4000 de lei și ar...

Agent Green dezvăluie cum se distrug pădurile din Munții Rodnei

Organizația Agent Green difuzează cel de-al treilea episod al serialului ”Jaf în Parcul Național Munții Rodnei”, în care prezintă situația de pe raza Ocolului...

Dorinel Munteanu, sancționat pentru comportamentul din meciul cu Dinamo

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancționat pe antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, cu două etape de suspendare şi o amendă de 6.000 de lei...
Ultima oră
Pe aceeași temă