16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalPutin ar avea o fiică de 17 ani. Mama ei face parte...

Putin ar avea o fiică de 17 ani. Mama ei face parte din lumea selectă a Rusiei

Mai multe instituții media din Rusia, specializate în investigații jurnalistice, susțin că președintele Vladimir Putin ar avea o fiică, Elisaveta, acum în vârstă de 17 ani, care chiar seamănă foarte mult cu liderul de la Kremlin.

Mama Elisavetei este Svetlana Krivonoghih (45 de ani, în prezent) care ar fi avut o relație cu Putin în anul 2003, într-un moment în care acesta era căsătorit cu o altă femeie – de care, ulterior, a divorțat.

Svetlana Krivonoghih este foarte bogată și locuiește într-un cartier select din Sankt Petersburg. Despre fiică nu se prezintă prea multe informații, întrucât aceasta este încă minoră.

Pe de altă parte însă, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat, potrivit unui ziar din Rusia, că “este pentru prima dată” când aude despre acest subiect.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă