15.7 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăInternaționalPrimordial, show de top la Arenele Romane

Primordial, show de top la Arenele Romane

Gala celei de-a zecea ediții a decernării Premiilor Metalhead va avea loc mâine, 30 ianuarie a.c., la Arenele Romane din București, într-un cort încălzit, special amenajat pentru astfel de evenimente, invitată specială fiind trupa irlandeză Primordial.

Irlandezii de la Primordial vor reveni în România la cererea publicului, după show-ul fenomenal susținut la Metalhead Meeting 2015.

De altfel, artiștii vor fi premiați de Metalhead și pentru cel mai bun și mai iubit album al anului 2015 în România: „Where Greater Men Have Fallen“.

Alături de Primordial, care va oferi un recital de 90 de minute, vor mai concerta alte trei trupe premiate de Metalhead – Bucovina, Diamonds Are Forever și For The Wicked.

Bucuvina,pentru a treia oară consecutiv cea mai bună trupă

Bucovina a câștigat două premii foarte importante: Best Romanian Metal Band, pentru al treilea an consecutiv, și Best Romanian Metal Album pentru „Nestrămutat“, lansat în decembrie anul trecut de Metalhead și Țara de Sus, la Arenele Romane din București, în cadrul unui show sold-out. La Gala Metalhead  Awards de mâine, trupa ieșeană va oferi  gratis un digipack fanilor care au achiziționat albumul la lansare.

Aceștia nu vor trebui decât să vină la standul de merchandise cu voucherul pe care este înscris codul unic, voucherul va fi validat și apoi li se va oferi gratuit digipack-ul „Nestrămutat“ ! 

Doi Best Romanian Metal Newcomers vin din Cluj

Diamonds Are Forever au demonstrat că Best Romanian Metal Newcomer –  premiul primit anul trecut la Metalhead Awards – a fost de bun augur pentru ei, creșterea valorică fiind semnificativă și apreciată de public. În acest an trupa clujeană s-a numărat printre ultimele cinci candidate pentru Best Romanian Metal Show, premiu care a revenit în cele din urmă legendarilor rockeri de la Cargo pentru show-ul de zile mari oferit în cadrul Metalhead Meeting 2015 cu ocazia aniversării a 30 de ani de existență.

Interesant este că For The Wicked, trupa-surpriză din 2015 care anul acesta și-a adjudecat premiul Best Romanian Metal Newcomer și va susține show-ul de deschidere a  Galei, este tot din Cluj. Mai mult, din 26 februarie a.c., For The Wicked vor însoți Diamonds Are Forever într-un turneu  prin cinci mari orașe din  țară, Cluj-Napoca, București, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare și Baia Mare.

Lemi Black, prezentatorul Galei

Ca și la ediția precedentă, prezentatorul Galei va fi emblematicul Lemi Black, fondatorul, alături de prietenul său Marius Șerbănoiu, al revistei ROCKMANIA – prima publicație rock din România. “Legendă urbană a mișcării rock de la noi“, cum îi place lui Emil Ionescu, directorul Metalhead,  să-i spună, Lemi s-a arătat și de astă dată încântat de postura sa de prezentator.  “Sunt onorat să ofer și anul acesta premiile Metalhead, mai ales că este o ediție jubiliară a Metalhead Awards“, a spus Lemi Black. “Am fost prezent încă de la început, de la prima ediție a manifestării, și pot spune că a crescut sub ochii mei. Premiile Metalhead au devenit extrem de importante și mă bucur că le voi oferi celor mai valoroși oameni de rock ai momentului“.

Ca în fiecare an, în calculul notei pentru candidații calificați în finală voturile iubitorilor de rock au avut o pondere de 50 la sută, iar cealaltă jumătate a fost dată de membrii Metalhead, buni cunoscători ai genurilor rock. Suma tuturor notelor primite de finaliști a dat câștigătorii.

Biletele pentru Metalhead Awards costă 60 de lei și pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic în rețeaua iabilet (www.iabilet.ro/retea): Magazinul Muzica, IQBOX, Magazinele Uman, rețeaua de magazine Say – partener Orange, dar și pe terminalele self service ZebraPay din toată țara. 

Programul concertelor Metalhead Awards 2016:

 19.00 – For The Wicked  

 20.00 – Diamonds Are Forever

 21.10 – Bucovina

 23.00 – PRIMORDIAL

Premiile Metalhead care vor fi acordate în 2016

 Best Romanian Metal Newcomer – For The Wicked

 Best Romanian Metal Show – Cargo 30 de ani la METALHEAD Meeting 2015 

 Best Romanian Metal Band – Bucovina 

 Best Romanian Metal Video – Trooper – În ziua a opta

 Best Rock Radio Show – Alin Dincă și Rock This Way la Rock FM

 Best Metal Single Show – Sabaton la Arenele Romane

 Best Romanian Metal Album – Bucovina – Nestrămutat

 Best Rock Temple – Club Fabrica

 Best Romanian Festival – Rockstadt Extreme Fest

 Best Romanian Emerging Festival – Festivalul Posada Rock

 Best Romanian Rock Ambassador – Goodbye To Gravity

 Best International Metal Festival – Wacken Open Air

 Best International Metal Video – Behemoth – The Satanist

 Best World Metal Artist – Iron Maiden

 Best World Metal Album – Iron Maiden – The Book Of Souls

 Best Metal (r)Evolution – Bucovina – lansare Nestrămutat

 Best Underground Ambassador – Vlad Bușcă & Metal Trib

 Premiul pentru cea mai curajoasă trupă – Diamonds Are Forever 

Cele mai citite

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...

Finală dramatică la Atena: Olympiakos Pireu a câştigat trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0...

Olympiakos Pireu a câştigat dramatic trofeul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins-o pe Fiorentina cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după...
Ultima oră
Pe aceeași temă