14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăInternaționalPrimarul Londrei cere purtarea obligatorie a măștilor de către utilizatorilor tranportului public

Primarul Londrei cere purtarea obligatorie a măștilor de către utilizatorilor tranportului public

Potrivit primarului Londrei, dovezile din întreaga lume arată că acoperirea feţei ajută la oprirea răspândirii virusului.

Autorităţile oraşului New York le-au cerut locuitorilor să poarte măşti sau un substitut de acoperire a feţei atunci când se află într-o situaţie din spaţiul public ce nu le permite să ţină o distanţă de doi metri unii de alţii.

“În acele circumstanţe unde nu putem să păstrăm distanţa socială, cum ar fi în transportul în comun sau la cumpărături, ar trebui să ne acoperim faţa cu măşti refolosibile, bandane, eşarfe”, a spus el la BBC.

Dispoziţiile privind distanţarea socială din Marea Britanie nu menţionează folosirea măştilor de faţă, însă Khan a precizat că acest lucru ar trebui să se schimbe.

Măsurile de izolare din Marea Britanie au fost extinse joi pentru încă cel puţin trei săptămâni, în contextul în care bilanţul deceselor a ajuns la 13.729, iar liderul Partidului Laburist de opoziţie, Keir Starmer, a avertizat că Regatul Unit riscă să devină ţara cel mai puternic lovită din Europa.

Cele mai citite

Dinamo, calificată în Final Four-ul EHF European League. „Dulăii” au bătut-o pe Skjern chiar la ea acasă

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a calificat în Final Four-ul EHF European League, după ce a obținut o nouă victorie în fața echipei...

Marius Tudor, noul director de Vânzări Schneider Electric România

Schneider Electric România își consolidează echipa de management prin numirea lui Marius Tudor în funcția de director de Vânzări al departamentului Integratori de sistem,...

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă