Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a lansat, în premieră pentru comunicarea cu cetatenii din Republica Moldova o aplicația destinată telefoanelor mobile

Premieră absoluta. Andrei Năstase - politicianul care are aplicație pentru telefoane mobile

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a lansat, în premieră pentru comunicarea cu cetatenii din Republica Moldova, aplicația destinată telefoanelor mobile, cu același nume – „Andrei Năstase”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2020 - 00:54

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a lansat, în premieră pentru comunicarea cu cetatenii din Republica Moldova, aplicația destinată telefoanelor mobile, cu același nume – „Andrei Năstase”.

Potrivit lui Năstase, noua tehnologie de comunicare politică presupune trecerea de la abordarea în masă, nediferențiată, către abordarea personalizată.

„Comunicarea  direcționată către alegător devine o condiție sine qua non în contextul în care fluxurile de știri false inundă spațiul informațional și derutează alegătorul”, a menționat Năstase.

Andrei Năstase a mai spus că, acesta va  fi un antidot împotriva energiilor toxice, a propagandei și dezinformării, care capătă amploare în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

„În felul acesta spațiul virtual nu va mai fi inundat cu fake-uri de genul „Chișinăul va fi concesionat arabilor pentru 50 de ani”, a declarat liderul Platformei DA, făcând astfel referință la o știre falsă din campania pentru alegerea primarului municipiului Chișinău din 2018.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de pe cele două platforme globale dedicate unor astfel de instrumente de comunicare, AppStore și GooglePlay.

 

Comentarii