30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăInternaționalOzzy Osbourne vrea să cânte cu 30 minute mai mult la Bucureşti

Ozzy Osbourne vrea să cânte cu 30 minute mai mult la Bucureşti

Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului său la 2 ore faţă de durata programată iniţial de o oră şi jumătate. Artistul i-a comunicat producătorului CityFM că vrea să cânte mai mult la Bucureşti, fiind vorba de prima sa vizită în România.

Concertul programat pe 2 octombrie la Zone Arena va începe astfel de la ora 18.30. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma şi Luna Amară, accesul publicului fiind posibil de la ora 17,00.

“Am fost anuntaţi de managementul artistului ca Ozzy doreşte ca recitalul de la Bucureşti să fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult faţă de planurile iniţiale. Artistul vrea ca fanii săi din România să poată asculta live cât mai mult din muzica sa.

Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de câştigat: ora de acces va rămâne neschimbată, însă programul derulării evenimentului va fi şi mai dinamic”, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM, se precizează într-un comunicat remis Ziare.com.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfăşura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), începând cu ora 18.30. CityFM a ales trupele Coma si Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare. Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect.

 

Cele mai citite

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă