Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nigel Farage îi ia apărarea lui Trump

Nigel Farage, fostul lider al Partidului pentru Independenţa Marii Britanii (UKIP, eurofob), a criticat vineri "atacul continuu" la adresa preşedintelui american Donald Trump din partea presei şi a democraţilor şi a pariat că liderul de la Casa Albă va câştiga un nou mandat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2019 - 20:43

"Se pare că Trump trăieşte tot timpul sub un atac continuu", a declarat Farage la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare (CPAC), care se desfăşoară în aceste zile în apropiere de Washington, citează EFE și Agerpres.

Farage, care este în prezent membru al Partidului Brexit-ului, înfiinţat în ianuarie, a comentat că nu înţelege "cum este posibil ca democraţii să-i ofere o platformă unui condamnat, mincinos şi scursură precum Michael Cohen pentru a-l denigra pe preşedinte".

Cohen, fost avocat personal al lui Trump, a fost audiat în această săptămână în Congres în trei rânduri cu privire la relaţia sa cu liderul de la Casa Albă şi la posibilele legături între echipa de campanie a acestuia şi Kremlin.

"În pofida tuturor atacurilor, avem de-a face cu un Trump care şi-a îndeplinit aproape toate promisiunile pe care le-a făcut", a spus Farage, aplaudat de conservatorii prezenţi la reuniune.

Farage a explicat că Trump a demonstrat lumii că este "un lider puternic", motiv pentru care "perspectivele la orizontul anului 2020 sunt promiţătoare". El a făcut totodată o recomandare Partidului Republican: "Faceţi în aşa fel încât democraţii să pară socialişti de stânga (sic!) şi alegerile sunt ale voastre!"

În discursul său, Farage s-a referit şi la situaţia din Marea Britanie şi a deplâns faptul că premierul de la Londra, Theresa May, nu are "caracterul şi forţa" lui Trump. El şi-a exprimat totodată speranţa că Regatul Unit se va transforma într-o "naţiune independentă şi democratică" şi care să nu depindă de controlul "birocraţiei europene". Totodată, el a prezis că "la 29 martie, orele 00:00, Regatul Unit nu va mai face parte din Uniunea Europeană". În opinia sa, "Brexit-ul a fost cea mai mare realizare din istoria democratică a Regatului Unit".

Comentarii

loading...