Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marea Britanie: Autoritățile au găsit aproape 400kg de heroină

NCA, agenţia britanică de luptă împotriva criminalităţii, a declarat că a capturat 398 kg de heroină ascunsă într-un container, ne spune AFP

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2019 - 20:20

Drogurile, în valoare de circa 43 milioane de euro la revânzare, au fost descoperite în 2 august într-o navă care transporta containere, la Felixstowe, un port pe coasta estică a Angliei, unde nava făcea escală înainte de a pleca spre Anvers, în Belgia, conform unui comunicat al NCA. După ce a confiscat heroina, poliţia britanică a pus containerul în care o găsise la loc şi a lăsat nava să părăsească Felixstowe. La sosirea la Anvers, containerul a fost recuperat de un camion şi transportat la Rotterdam, în Olanda, sub supravegherea constantă a poliţiei.

Luni, când containerul urma să fie descărcat, poliţia olandeză a efectuat două arestări, în timp ce autorităţile britanice reţinuseră un individ la Bromsgrove, în centrul Angliei. 'Capturarea unei atât de mari cantităţi de heroină este rezultatul unei anchete punctuale, bazată pe informaţii, efectuată de NCA, cu parteneri internaţionali şi britanici', a declarat Colin William, director regional al operaţiunilor NCA, în comunicat. 'Este aproape sigur că o parte din droguri ar fi fost vândute în Regatul Unit, alimentând violenţa', a adăugat el. 

Comentarii

loading...