10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalMalaezia: O adolescentă britanică a dispărut

Malaezia: O adolescentă britanică a dispărut

Nora Quoirin, o adolescentă cu nevoi speciale, se afla alături de familie în staţiunea Dusan, situată într-o rezervaţie naturală din apropiere de Seremban, la circa 63 kilometri sud de capitala Kuala Lumpur, când a dispărut.

Potrivit ONG-ului Lucie Blackman Trust, care susţine eforturile familiei de a o găsi pe tânără, poliţia tratează în prezent cazul ca pe o răpire.

Nora, fiica unui cuplu franco-irlandez care trăieşte la Londra de 20 de ani, a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce părinţii ei dormeau.

Tatăl ei a dat alarma după ce a descoperit că a adolescenta nu se mai afla în camera ei duminică dimineaţa, la ora locală 8:00.

Fereastra camerei fusese deschisă.

“Nora este un copil cu nevoi speciale şi are dizabilităţi de învăţare şi dezvoltare care o fac extrem de vulnerabilă, astfel că ne temem pentru siguranţa ei. Nora nu ar şti cum să ceară ajutor şi nu şi-ar părăsi niciodată familia în mod voluntar”, a declarat mătuşa tinerei, Aisling Agnew, vorbind de la Belfast.

Cele mai citite

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...
Ultima oră
Pe aceeași temă