Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Luigi di Maio, dispus să reînceapă negocierile pentru un nou guvern

Liderul M5S a precizat că este pregătit să accepte un compromis în cazul candidatului controversat propus pentru Ministerul Economiei, euroscepticul Paolo Savona. Di Maio a insistat ca alegerea sa pentru prim-ministru, Giuseppe Conte, să fie menţinută.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2018 - 20:24

Dacă nu se va ajunge la o înţelegere între Di Maio, preşedintele italian Sergio Mattarela şi liderul Ligii Nordului, Matteo Salvini, Di Maio a declarat că doreşte alegeri anticipate.

„Există două căi pentru a merge mai departe. Ori lansăm guvernul Conte cu o soluţie rezonabilă ori votăm imediat”, a declarat el.

Declaraţiile lui Di Maio au fost întâmpinate cu opoziţie de Matteo Salvini, care a susţinut că preferă organizarea de noi alegeri: „Di Maio este deschis către o nouă înţelegere? Nu suntem la piaţă. Trebuie să mergem să votăm imediat. Am încercat să formăm un guvern dar nu este niciodată destul de bun pentru Mattarella, aşa că am renunţat. Preşedintele ar trebui să explice cum am ajuns în acest impas”.

Comentarii

loading...