13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalLoredana lansează un nou videoclip, pentru piesa “Nu ştiu cine eşti”

Loredana lansează un nou videoclip, pentru piesa “Nu ştiu cine eşti”

Loredana lansează astăzi un nou videoclip, pentru piesă “€œNu ştiu cine esti”, o colaborare inedită cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Cei doi au mai cântat împreună, cel mai recent duet fiind în cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalentă, însă acest nou single marchează prima colaborare oficială a îndrăgiţilor artişti.

“€œNu ştiu cine esti, compusă de Cornel Ilie, este o melodie care va crea depedenţă”, după spusele Loredanei.

Citeşte şi: Vocea Romaniei: un nou sezon plin de emotii

Noul videoclip a fost filmat într-un restaurant din Centrul Vechi, în regia lui Laurenţiu Rusesc. Filmările s-au desfăşurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei ţinute spectaculoase, având totodată şi trei coafuri, printre care şi o perucă blondă, cu părul scurt.

“Îmi place să-mi fac fanii să trăiască la maxim orice întâlnire cu mine”, a explicat Lori.

Povestea clipului este una amuzantă: pe scurt, 12 bărbaţi, printre care şi Cornel Ilie, încearcă să-i cucerească inima Loredanei.

“Clipul vorbeşte despre modul în care încercam să găsim dragostea într-o epocă atât de trepidantă, a vitezei şi a Internetului”, a spus Loredana.

Citeşte şi: Loredana, desemnată Artistul Anului 2013 în România

“La filmările clipului am retrăit puţin perioadă liceului, când se întâmplă să am şi întâlniri pe nevăzute şi când trebuia să convingi repede o faţă de care-ţi plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Aşa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar şi cei din generaţia mea. M-am distrat, n-am simţit deloc cum a trecut toată ziua de filmări”, a spus Cornel Ilie.

“Nu ştiu cine esti” va putea fi ascultată şi în cadrul concertului pe care Loredana îl pregăteşte pentru 23 noiembrie, “€œMagic”, la Sala Palatului.

Puteţi urmări aici noul videoclip Loredana feat. Cornel Ilie “€œNu ştiu cine esti”:

 

Cele mai citite

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică vine cu o atenţionare pentru cei care fac cumpărături online

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică emite o avertizare importantă pentru toți cei care fac cumpărături online, subliniind că infractorii cibernetici sunt activi în special...

Kylian Mbappe, cel mai mare jucător din istoria PSG

Astăzi are loc cel de-al doilea meci din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, Borussia Dortmund - PSG, de la ora 22:00 Julien Laurens...
Ultima oră
Pe aceeași temă