15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalIubita lui Anthony Bourdain, devastată după moartea realizatorului TV

Iubita lui Anthony Bourdain, devastată după moartea realizatorului TV

„Anthony s-a dedicat complet în orice a făcut. Spiritul său strălucit şi neînfricat a emoţionat şi a inspirat foarte mulţi oameni, iar generozitatea sa nu a cunoscut limite. A fost iubirea mea, sprijinul şi protectorul meu. Sunt devastată. Gândurile mele se îndreaptă către familia lui. Vă rog să ne respectaţi intimitatea“, a scris actriţa Asia Argento pe contul său de pe Twitter.

Anthony Bourdain şi Asia Argento aveau o relaţie din 2017. S-au cunoscut în timpul filmărilor la „Parts Unknown“, actriţa ajutându-l la realizarea episodului dedicat Romei. Anthony Bourdain a încetat din viaţă vineri, la Strasbourg, Franţa, fiind descoperit spânzurat în camera de hotel în care locuia în timp ce lucra la un nou sezon al seriei difuzate de CNN “Parts Unknown”.

Bourdain era un maestru, atât în bucătărie, cât şi în media. Prin emisiunile sale TV şi cărţi, a explorat condiţia umană şi a contribuit la schimbarea concepţiilor despre mâncare, călătorii şi înşişi oamenii. A pledat pentru cauza populaţiilor marginalizate şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în restaurante.

De-a lungul carierei, a primit aproape toate premiile oferite în industria de televiziune, printre care trofeul Peabody, în 2013, oferit vedetei şi seriei sale “Parts Unknown”, pentru “lărgirea vălului palatin şi a orizonturilor în egală măsură”.

Cariera lui Anthony Bourdain

The Smithsonian Institute l-a numit “starul rock original” al lumii gastronomice. Anthony Bourdain a absolvit în 1978 Culinary Institute of America şi a lucrat în multe restaurante celebre. În 1999, a scris un articol în The New Yorker, “Don’t Eat Before Reading This”, care a stat apoi la baza unui volum bestseller, lansat în 2000, “Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly”. Cartea i-a adus celebritatea la nivel mondial.

Iniţial a fost gazda emisiunii “A Cook’s Tour” pe Food Network, apoi a realizat programul “Anthony Bourdain: No Reservations” pe Travel Channel. “No Reservations” a fost un hit şi i-a adus două premii Emmy şi alte nominalizări.

În 2013, Bourdain s-a mutat la CNN, unde a devenit rapid una dintre vedete. Sezonul al 11-lea al emisiunii “Parts Unknown” a avut premiera pe CNN luna trecută.

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă