17.8 C
Bucharest
Monday, 2 October 2023
HomeInternațional„Îți doresc numai bine”, Kwasi Kwarteng demis de Liz Truss din funcția...

„Îți doresc numai bine”, Kwasi Kwarteng demis de Liz Truss din funcția de cancelar

Kwasi Kwarteng a confirmat că a fost demis de Liz Truss, fostul cancelar a postat scrisoarea pe care a trimis-o primului ministru pe Twitter în care spunea: „Mi-ați cerut să mă deosebesc în calitate de cancelar al dumneavoastră. Am acceptat”.

El a adăugat: „Succesul tău este succesul acestei țări și îți doresc numai bine”.

Lizz Truss se pregătește să anunțe, la o conferință de presă în această după-amiază, că își măcelărește mini-bugetul scriu jurnaliștii de la The Telegraph.

Lizz Truss va folosi conferința de presă pentru a anunța că impozitul pe profit va crește la 25% în această primăvară. Răzgândirea înseamnă că renunță la una dintre promisiunile emblematice de reducere a impozitelor din campania ei pentru conducerea conservatoare.

Premierul Truss s-a angajat să renunțe la o creștere a impozitului pe profit de la 19% la 25%, care fusese programată pentru aprilie anul viitor de Rishi Sunak, când era cancelar. Dar creșterea va avea loc acum așa cum era planificat.

Cu toate acestea, se așteaptă că premierul va respecta planurile de reducere a asigurării naționale și reducerea ratei de bază a impozitului pe venit.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cât va dura procesul de răcire a vremii și la ce temperaturi să ne așteptăm în zilele următoare

"Vorbim de o racire a vremii in jumatatea nordica a tarii, acolo unde astazi, mai ales in regiunile nordice, maximele nu vor mai...

Geoană, primul în cărți pentru prezidențiale. Cum se plasează Ciolacu, ce șanse au Simion și Șoșoacă

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, la întrebarea ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, cât de sigur sunteţi...

SĂRBĂTOARE 1 octombrie: Zi însemnată în calendarul ortodox

Sfantul Ciprian - leapada vrajitoria si ajunge episcopDin relatarea vietii sale, aflam ca un tanar pagan, Aglaid, s-a indragostit de Iustina si dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies