18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalItalia: Doi morţi, între care şi un român, şi trei răniţi într-o...

Italia: Doi morţi, între care şi un român, şi trei răniţi într-o serie de jafuri la Milano

Un român în vârstă de 43 de ani, atacat în faţa unui bar în zona Loreto, a murit vineri la spital din cauza rănilor. Bărbatul a reuşit să le spună poliţiştilor că “un alt străin” l-a lovit în faţă. Românul, care avea antecedente penale, a murit din cauza unei hemoragii craniene, relatează agenţia de presă ANSA, preluată de Agerpres.

Un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat lângă gara centrală din Milano în cursul aceleiaşi nopţi.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, o britanică de 21 de ani, care studiază la Universitatea din Milano, a fost înjunghiată în timpul unui jaf comis lângă gara din oraş, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Un străin neidentificat a fost rănit, fiind lovit cu o sticlă de persoane neidentificate, în timp ce un om al străzii italian în vârstă de 31 de ani a fost grav rănit în timpul unui jaf comis în stradă la Cinisello Balsamo, la periferia de nord a oraşului Milano.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă