27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalFranța: O femeie şi fiica sa au căzut de la etajul opt,...

Franța: O femeie şi fiica sa au căzut de la etajul opt, rănind mortal un trecător

Un trecător a murit duminică la Pantin, o localitate din departamentul francez Seine-Saint-Denis, după ce a fost rănit de căderea încă neexplicată, de la etajul al optulea al unei clădiri, a unei femei şi a fiicei sale în vârstă de doi ani, informează publicaţia franceză Le Figaro, citând declaraţiile făcute de unele surse pentru AFP.

Pronosticul medicilor pentru femeie şi fetiţa sa, ambele în stare gravă, a rămas rezervat luni, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Circumstanţele căderii lor, duminică, cu puţin timp înainte de ora 17:00, într-o zonă aflată între localităţile Pantin şi Aubervilliers, rămân “pentru moment necunoscute”, a adăugat sursa.

Pe de altă parte, o sursă din cadrul poliţiei a indicat că femeia “s-a aruncat în gol de la o fereastră a apartamentului său, antrenând în căderea sa şi pe fiica sa de doi ani”.

Un bărbat care mergea pe stradă la momentul respectiv a fost lovit de femeie, potrivit acestei surse.

Având leziuni grave la torace şi la şold, bărbatul a fost dus la spital unde a murit trei ore mai târziu.

O anchetă pentru a determina cauzele morţii sale a fost încredinţată departamentului local de ordine şi siguranţă publică, a indicat parchetul din Bobigny.

 

Cele mai citite

Ciucă știe calitățile pe care le așteaptă românii de la viitorul președinte

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, apare într-un clip video în care anunță ce calități ar trebui să aibă un candidat la funcția...

CEC Bank susține antreprenorii români și în 2024 prin Programul guvernamental IMM Plus

CEC Bank sprijină antreprenorii români și își reconfirmă angajamentul pe termen lung față de economia românească și în anul 2024, acordând credite cu dobânzi...

O primărie din Buzău acuză ADS că a încheiat contracte ilegale

Primăria Comunei Vernești din județul Buzău se află în mijlocul unui scandal intens după ce a acuzat Agenția Domeniilor Statului (ADS) că a...
Ultima oră
Pe aceeași temă