20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăInternaționalEurodeputații au aprobat acordul comercial cu Marea Britanie, valabil după Brexit

Eurodeputații au aprobat acordul comercial cu Marea Britanie, valabil după Brexit

Parlamentul European a aprobat, prin vot, cu o largă majoritate, acordul comercial dintre UE și Regatul Unit, care va reglementa relațiile post – Brexit.

Propunerea de aprobare a acordului a fost adoptată cu 660 de voturi pentru, 5 împotrivă și 32 abțineri. Rezoluția care prezintă evaluarea și așteptările Parlamentului cu privire la acord a fost adoptată cu 578 de voturi pentru, 51 împotrivă și 68 abțineri.

Votul a avut loc marți, iar rezultatele au fost anunțate în dimineața zilei de miercuri, precizează un comunicat de presă difuzat, miercuri, 28 aprilie 2021, de Parlamentul European.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă