11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalElevii care iau nota 10 la Bac primesc intrare liberă la Untold

Elevii care iau nota 10 la Bac primesc intrare liberă la Untold

Organizatorii Untold au vești bune pentru elevii de liceu. Cei care vor promova examenul de bacalaureat cu nota 10 vor primi un abonament gratuit la toate cele patru zile ale festivalului de la Cluj.

Cei care vor promova examenul de bacalaureat cu note mai mici vor primi o reducere. Ei vor ­plăti doar 300 de lei în loc de 450 de lei pentru abonament. Campania este susținută și de vedete ­precum artistul Tudor ­Chirilă. El crede că această inițiativă îi va stimula suplimentar pe ­tineri.

„Eu cred că educația în toate formele ei și în toate etapele ei este cea mai importantă parte în formarea unui om. Din păcate, educația în România nu are o foarte mare susținere, dar asta e o altă discuție. Bac-ul este din nou o etapă și este un moment simbolic în viața unui elev și ar trebui să adune cam tot ce a învățat el în liceu și să devină examenul de maturitate. Pentru unii elevi educația se face cu stimulente, alții învață pentru că așa au simțit și primit în familie. Nu cred că asta contează foarte mult. Important e să înveți și să rămâi cu ceva. Ideea că poți traversa în viață ca o gâscă fără pene, fără nimic, nu mi se pare cool. De aceea, eu salut această inițiativă a celor de la Untold care îi premiază pe copiii care-și iau bac-ul. Poate sună așa ciudat, că ce e nevoie de stimulent? Da, câteodată se pare că e nevoie și până la urmă mi se pare că e vorba despre un festival care se implică în viața educațională și chiar dacă o face sub forma asta mi se pare interesant. Mi se pare tare. Luați bac-ul cu 10 și mergeți la Untold și faceți-vă de cap sau luați-vă bac-ul și aveți reducere. Tare!”

Campanie de succes

La rândul său, directorul de comunicare al Untold, Adrian Chereji, spune că se bucură de faptul că această campanie este una de succes. “Bac de 10 este o campanie de care suntem foarte mândri. Vrem să susținem performanța în educație și în tot acest timp  ne-am preocupat să le putem oferi tinerilor variante cât mai creative de a-și procura biletul la cel mai bun festival din Europa. Cu atât mai mult e interesant cu cât, dacă ești un tânăr motivat, nu ai nevoie de bani ca să vii la festival, ci doar să te pui cu burta pe carte”, a spus Adrian Chereji.

Printre absolvenții de liceu de anul trecut, inițiativa organizatorilor festivalului a fost una foarte bună. Tânăra Bianca Cucoș, care a luat nota 10 la examenul de bacalaureat de anul trecut, spune că „oricât de greu ar părea, eu am luptat și am atins ceea ce mi-am dorit, nota maximă. Nu e imposibil să faci performanța de a avea media 10 la bacalaureat. Trebuie doar să știi să îți stabilești prioritățile și să te pregătești din timp. Nu poți obține rezultate bune fără muncă, însă munca îți va fi răsplătită de Untold, unde te vei putea relaxa și distra la ­maximum, eliminând stresul acumulat”. Ediția a doua a Untold va avea loc în perioada 4-7 august. La festival vor veni 150 de artiști. Unii dintre ei sunt considerați cei mai buni DJ din lume. Festivalul clujean a primit distincția „Best Major Festival in Europe“. Anul trecut, 81 de elevi au primit intrare gratuită la festival, după ce au luat bacalaureatul cu nota 10, iar alți 4.500 au primit reduceri de preț.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă