25 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaSoția președintelui Zelenski mulțumește României pentru susținerea refugiaților

Soția președintelui Zelenski mulțumește României pentru susținerea refugiaților

Soția președintelui Zelenski mulțumește României pentru ospitalitatea arătată refugiaților care au fugit de război.

Mesajul transmis de Olena Zelenska, soția președintelui Volodimir Zelenski, a fost postat pe internet de Ambasada Ucrainei în România.

”Polonia, Slovacia, România, Ungaria și Republica Moldova s-au arătat nu doar ca vecini la graniță, ci ca popoare cu adevărat frățești.Vă mulțumim că ați acceptat ucrainenii ca pe ai voștri. Desigur, nu așa și-a imaginat Ucraina integrarea în Europa…Dar încălziți și salvați, cu siguranță se vor întoarce acasă. Cu căldura voastră în inimi”, a transmis Olena Zelenska.

Urmărește România Liberă și pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă