2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRăzboi în Ucraina. Au început negocierile de pace

Război în Ucraina. Au început negocierile de pace

Au început negocierile de pace între delegația Rusiei și delegația Ucrainei. Întâlnirea oficială nu are loc pe teren neutru, așa cum ar fi fost normal, ci în Belarus, țară aliată Moscovei.

Consilierul prezidențial ucrainean Mykhailo Podolyak a declarat că au început discuțiile cu Rusia în Belarus, potrivit Reuters.

În cadrul întâlnirii se încearcă obținerea încetării imediate a focului și pe retragerea forțelor rusești, a precizat anterior președinția ucraineană într-o declarație. Din delegația care a sosit în regiunea Gomel cu un elicopter face parte și ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov.

Au început negocierile de pace. Cine participă la întâlnire

Este de așteptat ca negocierile să dureze câteva ore Din delegații nu fac parte președinții celor două țări. Volodimir Zelensky și Vladimir Putin și-au trimis câte o echipă de delegați la negocieri. Delegația ucraineană este formată din David Arakhamia – președintele fracțiunii Servitorul Poporului, Oleksiy Reznikov – ministrul Apărării din Ucraina, Mihail Podolyak – consilier șef al biroului președintelui, Andriy Kostin – prim-adjunctul șefului delegației ucrainene la Grupul de contact trilateral, Rustem Umerov – ajunctul Poporului și Mykola Tochitsky – viceministrul Afacerilor Externe al Ucrainei.

Știre în curs de actualizare

mânia Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă