26.5 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaFemeia care a protestat la televiziunea rusă, mesaj după ce a fost...

Femeia care a protestat la televiziunea rusă, mesaj după ce a fost amendată: „Sper că nu a fost în zadar”

Femeia care a protestat în direct la televiziunea rusă, cu o pancartă pe care scris „Nu Război” Marina Ovsyannikova, a declarat miercuri (16 martie) pentru Reuters că speră că protestul ei împotriva războiului din Ucraina nu a fost în zadar și că rușii își vor deschide ochii asupra propagandei.

În primul ei interviu de televiziune de la protestul ei extraordinar la Channel One de luni (16 martie) seara, Ovsyannikova a spus că nu are de gând să fugă din Rusia și că speră că nu va fi acuzată penal.

Ea a adăugat că este îngrijorată pentru siguranța ei. În urma gestului ei, a fost amendată cu 30.000 de ruble (280 de dolari) marți (15 martie) la ore după ce Kremlinul a denunțat actul ei de protest drept „huliganism”.

Reuters a înaintat o cerere scrisă Ministerului de Interne, solicitând comentarii suplimentare cu privire la cazul ei și dacă procedurile legale sunt acum închise.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă