15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăInternaționalConcertul Uriah Heep în România, ANULAT

Concertul Uriah Heep în România, ANULAT

Concertul pe care legendara trupă rock Uriah Heep ar fi trebuit să-l susţină în data de 11 iunie la Bucureşti a fost anulat.

Concertul nu va mai avea loc după ce, săptămâna trecută, trupa a suferit o pierdere grea: fostul basist al trupei, Trevor Bolder, a murit, după o lungă luptă cu cancerul.

Citeşte şi Legenda rock a concertat la Arad

Uriah Heep urma să cânte pe 11 iunie la Bucureşti, la Arenele Romane. Uriah Heep a susţinut numeroase concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării.

Pentru concertul din România, formaţia britanică pregătise atât piese consacrate, precum “Lady in Black”, “July Morning”, “Gipsy” sau “Easy Livin“, cât şi piese de pe cele mai recente material discografice ale formaţiei.

Citeşte şi O legenda a rock-ului romanesc

Pe parcursul celor 40 de ani de activitate, Uriah Heep a trecut prin schimbări de component în rândul vocaliştilor, basiştilor şi bateriştilor, dar muzica lor continuă să încânte fani din lumea întreagă.

Cele mai citite

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...
Ultima oră
Pe aceeași temă