17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInternaționalConcert de excepţie Jennifer Rush în România

Concert de excepţie Jennifer Rush în România

Faimoasa cântăreaţă de muzică pop rock Jennifer Rush a susţinut un show de excepţie duminică, la Sala Palatului din Bucureşti. Artista a fost întâmpinată cu ropote de aplauze de către publicul român.

Solista şi-a început reprezentaţia cu o melodie mai veche, scrisă chiar de ea, “I come undone”. Printre melodiile interpretate pe scenă au fost atât unele mai vechi precum “Never say never”, “Eyes of a woman”, “Tears in the rain”, cât şi melodii de pe ultimul său album “Down on my knees” sau “Windows”. Spre sfârşitul spectacolului artista a cântat hit-urile “The Power Of Love” şi “Ave Maria” şi a încheiat concertul cu piesa “Great Balls of Fire”.

Jennifer Rush, în vârstă de 50 de ani, şi-a păstrat vocea incredibilă cu care a câştigat zeci de discuri de aur, dar şi silueta foarte frumoasă. Ea a apărut pe şcena de la Sala Palatului într-o rochie argintie sclipitoare şi a încântat publicul cu zâmbetul, vocea şi atitudinea sa pozitivă.

Concertul din România al lui Jennifer Rush face parte din turneul de promovare pentru noul său album “Now Is The Hour“, lansat în luna martie a acestui an. Concertul a fost deschis de artistul italian Francesco Napoli care a cântat şi a dansat în rândul spectatorilor.

Jennifer Rush a lansat 13 albume pe piaţă şi a primit 50 de discuri de aur şi două albume double-platinum.

Artista a devenit faimoasă cu single-ul “The Power Of Love“, care a ajuns pe locul întâi în numeroase ţări şi care a intrat în Cartea Recordurilor pentru “Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice” în anul 1995.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă