18.9 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăInternaționalComedia „Cum să fii singur şi fericit”, din 12 februarie pe marile...

Comedia „Cum să fii singur şi fericit”, din 12 februarie pe marile ecrane

Comedia „Cum să fii singur şi fericit”, cu actrița Dakota Johnson în rol principal, are premiera pe marile ecrane în 12 februarie. 

Dakota Johnson joacă rolul lui Alice, o tânără care s-a despărțit de iubitul ei și care învață să fie singură și fericită. Nu poate reuși fără sfaturile prietenei ei Robin, interpretată de actrița Rebel Wilson.

New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Dakota Johnson și Rebel Wilson joacă alături de, Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann, sub îndrumarea regizorală a lui Christian Ditter.

Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment. 

Comedia „How to be single” a fost realizată după un scenariu de Abby Kohn şi Marc Silverstein, inspirat de cartea cu același titlu scrisă de Liz Tucillo. John Rickard şi Dan Fox sunt producătorii acestui film, iar Marcus Viscidi, Richard Brener, Michael Disco, Dave Neustadter, Michele Weiss, Drew Barrymore şi Nancy Juvonen semnează ca producători executivi.

Cele mai citite

Florin Piersic are “o evoluție lent favorabilă” în spital

Actorul Florin Piersic rămâne în spital însă are "o evoluție lent favorabilă", anunță un comunicat transmis de Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor. Comunicatul a fost...

CFR S.A. are în bugetul pe 2024 o alocare de 5,8 miliarde de lei pentru investiţii în infrastructura feroviară

Bugetul Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR S.A. pe anul 2024 înregistrează o creştere de 62,24% a veniturilor totale faţă de anul anterior, respectiv...

Ministrul Agriculturii: Asigurarea unui buget consistent este esențial pentru viitoarea PAC

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii din Uniunea Europeană, este esenţială...
Ultima oră
Pe aceeași temă