15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalCNA, obligat la plata a 2.500 lei după ce a pierdut un...

CNA, obligat la plata a 2.500 lei după ce a pierdut un proces cu o persoană fizică

Consiliul Naţional al Audiovizualului a pierdut procesul cu o persoană fizică, Denisa Gabriela Bogdan, care a dat în judecată CNA în 2012, pentru că nu i s-a acordat dreptul la replică solicitat la televiziunea Mix TV din Braşov.

Acum Consiliul este obligat să plătească 2.400 de lei, drept cheltuieli de judecată, potrivit Mediafax.

Denisa Gabriela Bogdan a dat în judecată Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în data de 6 iunie 2012, la Curtea de Apel Braşov, cerând anularea Deciziei CNA numărul 8514 din 17 mai 2012.

CNA a respins solicitarea Denisei Gabriela Bogdan care solicita ca televiziunea Mix TV din Braşov să îi acorde dreptul la replică, în urma difuzării unei ediţii a emisiunii “Momentul adevărului”, în luna martie 2012.

Curtea de Apel Braşov a admis, pe 24 iulie 2012, acţiunea formulată de Denisa Gabriela Bogdan în contradictoriu cu CNA şi a dispus anularea Deciziei nr. 8514/17.05.2012 a CNA. De asemenea, Curtea de Apel Braşov a trimis plângerea Denisei Gabriela Bogdan la CNA pentru soluţionarea pe fond. În plus, instanţa a obligat CNA să plătească reclamantei suma de 2508,60 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

În şedinţa de marţi, CNA a luat o decizie prin care obligă televiziunea Mix TV din Braşov să îi acorde, până la sfârşitul acestui an, dreptul la replică Denisei Gabriela Bogdan. Decizia a fost luată la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi.

Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...
Ultima oră
Pe aceeași temă