10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternaționalChildren Of Bodom şi Ensiferum au zguduit Arenele Romane

Children Of Bodom şi Ensiferum au zguduit Arenele Romane

Aproximativ 1700 de fani au luat cu asalt Arenele Romane din Bucureşti pentru a fi prezenţi la primul concert al formaţiilor Children Of Bodom – Ensiferum – Machinae Supremacy în România, informează organizatorii într-un comunicat de presă. Evenimentul a fost inclus în “The Ugly World Tour 2011” ce  avut ca scop promovarea albumului “Relentless Reckless Forever” premiat în Finlanda cu Discul de Aur, la doar două zile de la lansare pentru 10.000 unităţi vândute.
 
La 18.30 s-au deschis porţile pentru fanii care aşteptau de ore bune să prindă un loc în primele rânduri. Peste o oră, a urcat pe scenă formaţia care a avut sarcina să încălzească publicul – Machinae Supremacy, o surpriză plăcută pentru cei prezenţi, atât datorită prestaţiei, cât şi energiei pe care au degajat-o şi au transmis-o publicului prezent.
 
După o pauză de 30 de minute, timp în care tehnicienii au pregătit scena pentru ceea ce urma, au urcat pe scenă, în aplauzele fanilor, finlandezii de la Ensiferum.

Recitalul formaţiei a durat 45 de minute – pentru unii prea mult până la recitalul celor de la COB, pentru alţii prea puţin, pentru că nu trebuie ascuns faptul că o mare parte din cei prezenţi la eveniment au fost acolo special pentru ei. 

 Exact la ora 21.30, în uralele celor prezenţi, Alexi & co au dat startul unui show incendiar ce a durat 90 de minute. Finlandezii au făcut un tur de forţă prin aproape toate albumele lansate până în prezent, cu piese pe gustul tuturor celor prezenţi dintre care amintim: “Relentless Reckless Forever”, “Not My Funeral”, “Was It Worth It… “Downfall”, “Hate Me”, “Bodom Beach Terror” şi “Children Of Bodom”.
 
Nu a lipsit sesiunea meet & greet , unde cei mai norocoşi fani au avut ocazia să facă poze şi să ia autografe de la membrii formaţiei COB.
 Scurta şedere în Bucureşti a fost presărată cu vizite la Casa Poporului, cu reprize de jogging prin parc, plimbări cu bicicleta sau cu rolele. Organizatorii concertului au fost Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin. Ei mai pregătesc şi evenimentul de 1 mai, “Unu Mai ROCK” “Blind Guardian ce va avea loc tot la Arenele Romane. 

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă