18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalCel mai nou film al lui Guy Ritchie are premiera în 21...

Cel mai nou film al lui Guy Ritchie are premiera în 21 august pe marile ecrane

Cel mai nou film al cunoscutului regizorul Guy Ritchie are premiera în 21 august pe marile ecrane din România. Filmul „Agentul de la U.N.C.L.E.”, cu Henry Cavill și Armmie Hammer în rolurile principale, exploatează concurenţa dintre doi agenţi de top CIA şi KGB într-o misiune plină de suspans. 

Agenții Napoleon Solo și Illya Kuryakin sunt nevoiți să lase deoparte vechile conflicte și să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze ordine mondială. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie.    

Povestea le aparţine lui Jeff Kleeman şi David Campbell Wilson, alături de Guy Ritchie  şi Lionel Wogham, pornind de la serialul de televiziune cu acelaşi nume, foarte popular în anii 1960. Guy Ritchie şi Lionel Wigram, care au mai colaborat la revitalizarea detectivului Sherlock Holmes în două filme de succes.

„Agentul de la U.N.C.L.E.” va avea premiera în România în data de 21 august, în cinematografele din toată ţara, în IMAX şi 4DX. Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) şi Hugh Grant în rolul lui Waverly. 

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000). În ultimii ani, Guy Ritchie a realizat "RocknRolla", lansat în 2008, şi "Sherlock Holmes", lansat în decembrie 2009. "Sherlock Holmes", o adaptare după povestirile poliţiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie, a avut şi o continuare, "Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor", care a fost lansată pe marile ecrane la sfârşitul lunii decembrie 2011.

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă