12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalCehia nu acceptă niciun refigiat, nici măcar cazurile umanitare

Cehia nu acceptă niciun refigiat, nici măcar cazurile umanitare

Cehia va refuza până și orfanii de război din Siria. „De ce să-i primim noi? Avem şi noi orfani aici în ţară pe care trebuie să-i pregătim pentru viaţă”, a spus Babic.

Republica Cehă îşi demonstrează solidaritatea prin intermediul ajutoarelor financiare şi medicale livrate direct Siriei şi altor zone de criză, a explicat premierul Babic.

„Poziţia Cehiei este clară. Nu vom primi nici măcar un singur refugiat”, a insistat politicianul ceh.

Babis a cerut tuturor ţărilor din Uniunea Europeană „să transmită un semnal clar” împotriva imigraţiei ilegale, trimiţând înapoi migranţii care ajung la ţărmurile europene la bordul unor ambarcaţiuni.

El a atacat şi decizia UE de a lansa un proces de sancţionare a Ungariei şi Poloniei. „Nu-mi place ideea că executivul european acţionează împotriva Poloniei sau a Ungariei. Cine ştie dacă nu cumva Republica Cehă s-ar putea confrunta cu o ameninţare asemănătoare într-o zi, din cauza ştirilor false?”, a spus el.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă