3.3 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeInternaționalCe vedem la film în luna iunie

Ce vedem la film în luna iunie

Poate unele dintre cele mai aşteptate filme ale lunii iunie sunt comedia care deschide TIFF-ul în acest an, “Potiche – Nevastă la putere” şi “The Hangover part II”, adică “Marea Mahmureală”.
 
Cele două producţii au premiera în cinematografe pe 3 iunie. “Potiche” este regizat de Francois Ozon şi îi are în rolurile principale pe Fabrice Luchini, Catherine Deneuve şi Gerard Depardieu.
 
Suzanne, o casnică supusă dar soţie de industriaş bogat, este nevoită să preia conducerea fabricii administrate de soţul ei în momentul în care acesta este luat ostatic de muncitori. Nu va povestim ce se întâmplă mai departe, trebuie să aflaţi singure.
 
Dacă ţi-a plăcut “The Hangover”, atunci trebuie să vezi şi continuarea, măcar pentru a vedea dacă e la fel de bun că primul.

 De data aceasta eroii noştri ajung în Thailanda pentru nunta lui Stu, unde acesta organizează în loc de petrecerea burlacilor un simplu brunch. Desigur, lucrurile se complică.
 
Pe 10 iunie intră în cinematografe “X-Men: First Class”, regizat de  Matthew Vaughn, care îţi va prezenta războiul dintre tabăra lui Magneto şi cea a Profesorului X.
 
Click aici pentru a citi articolul integral pe www.modista.ro

Cele mai citite

Nu va fi niciun vot pe tema intrării în Schengen, la actualul Consiliu JAI

Consiliul JAI care se desfășoară în perioada 4 - 5 decembrie 2023 nu are pe ordinea de zi nicio discuție privind o nouă extindere...

Ciucă vrea ca liberalii să rămână în Guvern pentru a nu provoca o criză

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că liberalii vor rămâne în Guvern, deoarece nu-şi permit să provoace o criză, în condiţiile în care,...

România acceptă extinderea competențelor Parchetului European, condus de Kövesi

România acceptă extinderea competențelor Parchetului European, a declarat ministrul Justiției din România, Alina Gorghiu, la reuniunea Consiliului JAI din 4 - 5 decembrie 2023. Subiectele...
Ultima oră
Pe aceeași temă