15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalCauţiune pentru ucigaşa prezumtivă a baschetbalistului Lorenzen Wright

Cauţiune pentru ucigaşa prezumtivă a baschetbalistului Lorenzen Wright

Judecătorul Lee Coffee a stabilit această cauţiune enormă pe baza comportamentului agresiv al femeii, care se află la o închisoare pentru femei.

Pivotul Lorenzen Wright a jucat 13 sezoane în NBA, inclusiv 5 la Grizzlies, în Memphis, oraşul său natal în care a fost asasinat. Corpul lui în putrefacţie a fost descoperit într-o zonă mlăştinoasă din suburbia oraşului Memphis pe 28 iulie 2010, la 10 zile după ce dispăruse. Avea vârsta de 34 ani la momentul crimei.

Sherra, fosta soţie a lui Wright, a plănuit iniţial angajarea a două persoane care să-l omoare pe jucător în casa lui din Atlanta, dar atacul a eşuat. Femeia a conspirat apoi cu Billy Turner să-l omoare pe Wright la Memphis, iar după crimă au aruncat armele într-un lac din Mississippi.

Lui Turner, acuzat de asasinat şi tentativă de asasinat, i s-a impus o cauţiune de 15 milioane dolari.

Sherra Wright, 47 ani, a încasat un milion dolari în urma poliţei de asigurare a fostului jucător, dar a fost arestată în decembrie 2017 în California, unde trăia de 3 ani după crima de la Memphis.

Sherra îşi susţine nevinovăţia, dar riscă 50 ani de închisoare dacă este găsită vinovată de asasinat de gradul unu şi conspiraţie la crimă.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă