Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bilanţul incendiului criminal de la studioul de animaţie Kyoto a ajuns la 34 de morţi

Majoritatea victimelor incendiului criminal de la studioul de animaţie din oraşul japonez Kyoto erau tinere, unele angajate abia din aprilie, a anunţat preşedintele companiei, sâmbătă, după ce bilanţul tragediei a crescut la 34 de morţi, relatează Reuters.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

20.07.2019 - 10:40

Atacul de joi de la Kyoto Animation a fost cel mai dur masacru din ultimele două decenii în Japonia, o ţară cu rata criminalităţii scăzută, informează News.ro.

Preşedintele companiei, Hideaki Hatta, a declarat că multe victime erau tinere angajate. “Unele dintre ele ni s-au alăturat abia în aprilie. Iar la 8 iulie le-am dat un mic bonus, primul lor bonus. Oameni care aveau un viitor promiţător şi-au pierdut vieţile. Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte”, a spus Hatta.

Dintre victime, 15 aveau în jur de 20 de ani, iar 11 aveau în jur de 30 de ani, potrivit postului NHK. Şase victime aveau în jur de 40 de ani, iar una avea cel puţin 60 de ani. Vârsta ultimei persoane decedate, un bărbat care a murit în spital, nu este cunoscută. Numele vvictimelor nu au fost date publicităţii.

Studioul avea aproximativ 160 de angajaţi.

Poliţia a anunţat identitatea suspectului în acest caz - Shinji Aoba, însă a refuzat să comenteze situaţia. Aoba ar fi comis atacul deoarece considera că un roman scris de el a fost plagiat de către studio.

Aoba nu a fost arestat, el fiind tratat, deoarece a suferit arsuri grave.

Comentarii

loading...