32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalBătălia septuagenarilor: Oficial, Donald Trump în cursa pentru un nou mandat de...

Bătălia septuagenarilor: Oficial, Donald Trump în cursa pentru un nou mandat de președinte al SUA

Donald Trump nu a avut emoții în a-și asigura numărul necesar de voturi de susținere pentru o nouă candidatură la Casa Albă și este începând de luni, oficial, candidatul republicanilor pentru președinția Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump, președintele în funcție, are 74 ani și se va lupta pentru fotoliul de președinte cu Joe Biden, contra-candidatul său mai vârstinic, 77 ani, care în acest moment are un ușor avans în sondajele de opinie privind intenția de vot a americanilor.

Republicanii au optat să nu voteze o platformă tradițională, cu obiective de urmat, ci să ofere un mesaj al speranței, cu accent pe respectarea legii și ordinii, dreptul la armă, reduceri semnificative de taxe și 10 milioane noi locuri de muncă pentru americanii loviți nemilos de criza coronavirus, potrivit Reuters.

În plină campanie pentru obținerea celui de-al doilea mandat de președinte, Donald Trump are de înfruntat și decizia Procuraturii din New York care investighează dacă Organizația Trump și președintele Trump au umflat în mod necorespunzător valoarea activelor în declarațiile financiare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă