10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtac armat la un spital din Chicago: Trei persoane au murit

Atac armat la un spital din Chicago: Trei persoane au murit

Atacatorul a deschis focul la spitalul Mercy din cartierul South Side al oraşului. Poliţia din Chicago a anunţat „cu mare tristeţe” moartea ofiţerului Smuel Jimenez după „un incident armat”.

Anterior, au apărut informaţii conform cărora atacatorul a fost ucis; nu este clar dacă el a fost ucis de poliţie sau s-a sinucis. CNN, citând oficiali ai poliţiei sub condiţia anonimatului, a informat că atacatorul este un bărbat de 32 de ani.

Un martor, James Gray, a informat reporterii că pare că atacatorul „trăgea în oameni la întâmplare”.

Atacul a început în momentul în care bărbatul se plimba cu o femeie în apropierea parcării. El s-a întors şi a împuşcat femeia de mai multe ori în gât. El a intrat apoi în spital şi a continuat să tragă, a informat Gray. El a adăugat că cei doi vorbeau calm unul cu celălalt.

„De îndată ce ea a căzut la pământ, el a mai împuşcat-o de trei ori”, a precizat Gray.

Jennifer Eldrige lucra la farmacia spitalului când a auzit trei sau patru împuşcături, care păreau că se aud de afară. La câteva secunde, ea a baricadat uşa. Ulterior, s-au mai auzit încă şase sau şapte împuşcături, acum mult mai aproape, chiar în afara uşii.

„Îmi dădeam seama că era în hol. S-au auzit ţipete”, şi-a amintit ea.

După 15 minute, un ofiţer SWAT a bătut la uşă, a intrat şi a luat-o pe Eldrige de acolo. Ea a văzut sânge pe jos dar niciun cadavru.

Victimele atacului au fost un medic de la camera de gardă, un rezident de farmacie şi un poliţist.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă