14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalAripi şi rădăcini

Aripi şi rădăcini

Este cel mai apreciat interpret live italian din toate timpurile. A lansat 11 albume de studio care
s-au vândut în peste 40 de milioane de copii. A împărţit scena cu nume mari din industria muzicală, cum ar fi Tina Turner, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Luciano Pavarotti. Sâmbăta aceasta va concerta pentru a treia oară în România.

Şarmantul Eros Ramazzotti va putea fi ascultat din nou de către fanii români cu ocazia turneului mondial de promovare a albumului „Ali e Radici” („Aripi şi Rădăcini”), al 11-lea din repertoriul îndrăgitului artist. Produsă de însuşi Ramazzotti, albumul, care include 11 melodii, conţine şi hiturile „Parla con me” şi „Controvento”, ajunse rapid pe primele poziţii în topurile din Italia şi nu numai, albumul având şi o variantă în limba spaniolă („Alas y Raices”).

Segmentul „indoor” al turneului a fost deja încununat de succes în Italia, Franţa, Spania, Germania şi Rusia, iar varianta „outdoor” a acestuia, care începe pe 7 iulie la Istanbul, se anunţă a fi la fel de spectaculoasă.

„Live Nation”, cei care au lucrat cu Madonna pentru ultimul ei turneu, se vor ocupa şi de seria de concerte a lui Ramazzotti, echipamentul tehnic necesitând 14 TIR-uri pentru a putea fi transportat. Concertul va avea loc pe 10 iulie, la Sta­dionul de Rugby „Arcul de Triumf”
 din Bucureşti şi va începe la ora 20.00. Biletele costă între 160 şi 490 lei.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă