17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalAgent Secret Service, mort în timpul vizitei lui Trump în Scoţia

Agent Secret Service, mort în timpul vizitei lui Trump în Scoţia

Un agent al Secret Service care a suferit un atac vascular cerebral în timpul vizitei preşedintelui Donald Trump la terenul de golf de la Turnberry a murit, relatează miercuri Press Association.

Agentul, un bărbat cu 19 ani de experienţă în serviciu, se afla în Scoţia în contingentul de pază a preşedintelui când s-a îmbolnăvit, duminică.

El a beneficiat de “îngrijiri medicale de urgenţă” din partea medicilor din Scoţia, dar a murit marţi dimineaţă, înconjurat de membri ai familiei sale.

Serviciul Secret al SUA a confirmat decesul “cu mare tristeţe şi regret” într-un comunicat şi l-a descris pe bărbat drept “un profesionist dedicat de cel mai înalt ordin”.

“Serviciul Secret mulţumeşte personalului medical din Scoţia, pe lângă membrii unităţii medicale a Casei Albe şi poliţiei scoţiene, care a oferit o îngrijire excepţională şi sprijin pentru un membru al familiei noastre”, a mai menţionat instituţia.

Numele bărbatului nu a fost făcut pubic, pentru a da familiei timpul necesar pentru a-i anunţa pe ceilalţi.

Preşedintele Trump a plecat duminică de la Turnberry, decolând de pe aeroportul Prestwick spre Helsinki, Finlanda, unde a avut luni convorbiri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă