14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăInternațional130 de artiști la Electric Castle

130 de artiști la Electric Castle

Aflat abia la cea de-a doua ediție, Festivalul Electric Castle a intrat în prima ligă a festivalurilor dedicate muzicii electronice din Europa Centrală. În acest an, organizatorii așteaptă aproximativ 80.000 de oameni în curtea Castelului Banffy, din comuna Bonțida.

Castelul, restaurat de Fundația Transilvania Trust, este restaurat inclusiv cu sprijinului financiar oferit de Alteța Sa Regală, Principele Charles al Țării Galilor, moștenitorul Coroanei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. În curtea castelului renascentist, mărit cu elemente baroce, are loc un adevărat regal de concerte. 

”Anul acesta suntem Bigger / Stronger / Better! Față de anul trecut, vom avea patru zile de festival, cinci scene și peste 130 de artiști! Suprafața festivalului va fi mult mărită, zona de sporturi extreme va fi mult mai spectaculoasă, iar activitățile de la festival vor fi mai multe. Vom avea un camping care suportă 10.000 de oameni, iar ca audiență ne așteptăm la 20.000 de oameni pe zi, asta însemnând 80.000 de oameni în cele patru zile de festival”, spune Andi Vanca, managerul PR al festivalului Electric Castle.

Creștere pe toate planurile

În acest an, pe lângă creșterea cantitativă a numărului de invitați și de spectatori, există și o creștere calitativă semnificativă. ”Ediția de anul trecut a avut un feedback extraordinar atât din partea publicului, cât și din partea artiștilor. Lucrul acesta a contat enorm. A contat și că de-a lungul timpului am menținut o relație foarte bună cu label-urile mari. Atât timp cât îți respecți promisiunile față de artiști, iar ei se simt bine la eveniment, vor reveni cu siguranță sau te vor recomanda mai departe”, mai spune managerul PR al Electric Castle.

Andi Vanca mai afirmă că ediția din acest an va oferi o experiență deosebită celor care vor merge în Bonțida, pentru a se bucura de o muzică bună și de o atmosferă incendiară. ”Electric Castle este în primul rând o poveste, așadar le recomand tuturor celor care vor veni la Castel să se bucure de tot ce înseamnă această poveste, din prima până în ultima zi. Să exploreze suprafața festivalului și să se bucure de toate activitățile de acolo”, spune reprezentantul organizatorilor. 

Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Accesorii pentru vestiare metalice de care pur și simplu o să te îndrăgostești

Accesorizarea conformă a vestiarului metalic poate salva bugetul și spațiul de depozitare. Vrei să afli cum? Sunt multe aspecte de luat în calcul în momentul...

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...
Ultima oră
Pe aceeași temă