20.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeHealth & FitnessRomânii câștigă premii dacă fac mișcare

Românii câștigă premii dacă fac mișcare

Românii sunt invitați să adopte un stil de viață mai activ și chiar pot primi premii dacă fac mișcare.

ING Bank și Fitbit, parte din Google, încurajează românii să facă mai multă mișcare prin campania „Pași către un stil de viață mai activ”. Acțiunea se adresează tuturor celor care vor să adopte un stil de viață sănătos.

Pentru a promova obiceiurile sănătoase, ING Bank și Fitbit lansează un concurs, îndemnându-i pe români să facă ”Pași către un stil de viață activ”. Cei care acceptă provocarea și au un stil de viață activ și un strop de creativitate pot câștiga premii gândite special pentru susținerea alegerilor sănătoase.

În perioada 20 noiembrie – 5 decembrie 2022, cei care doresc să participe la concurs trebuie să intre pe paginile de Social Media ale ING Bank. Acolo, ei trebuie să caute postările semnalate cu hashtag-ul #competițieING&Fitbit. Concurenții sunt îndemnați să răspundă cu un  text, un video sau cu o poză la întrebarea „Tu ce pași faci către un stil de viață mai activ?”.

La final, trainerii și iubitorii de sport din juriul campaniei vor selecta cele mai bune 24 de răspunsuri. Autorii răspunsurilor vor câștiga câte un kit de produse branded ING și dispozitive Fitbit Inspire 3, Sense 2 și Versa 4.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Vrem ca pensia să reflecte corect contribuţia de o viaţă a fiecărui român

Prezentăm integral mesajul premierului Marcel Ciolacu adresat cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice: ”Astăzi îi sărbătorim pe cei din generaţiile ajunse la vârsta...

UE va impune o taxă pentru emisiile de CO2 pentru mai multe tipuri de produse, precum oțel sau ciment

Uniunea Europeană a lansat duminică prima fază a primului sistem din lume ce impune tarife la emisiile de CO2 pentru oţel, ciment şi alte...

Trei bărbaţi au fost înjunghiaţi în centrul oraşului Halifax, în Marea Britanie

Unul dintre cei trei bărbaţi înjunghiaţi în centrul oraşului Halifax a murit din cauza rănilor suferite. Poliţia a declarat că un al doilea...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies