12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăHealth & FitnessNu-ți face griji! Implanturile dentare păstrează forma naturală a feței și zâmbetului!

Nu-ți face griji! Implanturile dentare păstrează forma naturală a feței și zâmbetului!

Dinții pierduți și apariția unor spații goale în cavitatea bucală pot să provoace numeroase probleme, atât din punctul de vedere al stării de sănătate, cât și al încrederii în sine, cu impact asupra vieții sociale. Tocmai de aceea, este important ca toți cei care, indiferent de motiv sau de împrejurări, și-au pierdut dinții să găsească soluția optimă pentru înlocuirea lor.

Toți specialiștii sunt de acord cu faptul că tratamentul ideal este reprezentat de un implant dentar, adică o piesă asemănătoare unui șurub, realizată din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman. Această piesă ține locul de rădăcină a dintelui și permite montarea unor lucrări fixe care vor oferi, în toate împrejurările, o senzație și un aspect cât mai naturale.

Iată câteva dintre principalele beneficii care îi fac pe majoritatea pacienților să apeleze, la sugestia medicului stomatolog, la tratamentul cu implant dentar!

Zâmbet frumos și figură armonioasă!

Dinții lipsă pot să ducă, în timp, la un aspect îmbătrânit sau lipsit de armonie al feței. Asta se datorează mai multor procese dăunătoare sănătății, care se petrec atunci când în cavitatea bucală apar spații goale. Dinții învecinați au tendința de a se deplasa pentru a umple golul rămas, oasele mandibulei și maxilarului încep să se macine, iar riscul apariției cariilor și al bolii parodontale crește exponențial.

Un implant dentar elimină rapid toate aceste riscuri și probleme, salvând astfel inclusiv forma naturală a feței. Oasele acesteia nu se mai deplasează, ci rămân la locul ideal. Dinții, la rândul lor, vor arăta impecabil, fără ca cineva să poată face deosebirea față de cei naturali.

Prin urmare, pacienții își recapătă în totalitate încrederea în sine și abilitățile sociale. Nu mai ezită să zâmbească și nici nu mai sunt nevoiți să pună mâna la gură atunci când râd. Dimpotrivă, le arată tuturor un zâmbet perfect și o figură armonioasă!

implant dentar

Alte avantaje oferite de un implant dentar

Acest tip de tratament îți permite să te bucuri din nou de mâncărurile preferate, oricare ar fi acestea. Poți să muști și să mesteci într-un mod absolut normal, fără să îți mai faci griji că dinții vor avea de suferit. Prin urmare, avantajul față de vechile proteze dentare este uriaș, astfel că între cele două soluții chiar nu există grad de comparație. Indiferent că ai poftă de o înghețată care să te răcorească într-o zi caldă de vară, de un porumb fiert sau de un fruct crocant, le vei putea savura fără niciun fel de emoții!

Un implant dentar reduce considerabil și riscul apariției cariilor și al parodontozei, două dintre afecțiunile stomatologice întâlnite cel mai frecvent, în lumea întreagă. În plus, procesul de digestie se desfășoară într-un mod ideal, deoarece începe cu o mușcătură și o mestecare corectă a alimentelor.

Toate aceste beneficii sunt valabile pe o perioadă îndelungată de timp, de mai multe decenii. Pentru a nu se confrunta cu niciun fel de probleme, este suficient ca pacientul să acorde atenție igienei dentare zilnice, iar de două ori pe an să facă vizite de control la un cabinet stomatologic.

Astfel, un implant dentar îți redă nu numai sănătatea, ci și frumusețea interioară și exterioară!

Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă