18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăGDPRVIDEO. O fetiță arată lumii întregi cum poți scăpa cu viață dintr-o...

VIDEO. O fetiță arată lumii întregi cum poți scăpa cu viață dintr-o situație limită!

Situațiile în care ne riscăm viața sunt mult mai des întâlnite decât ne-am fi închipuit, deoarece sunt o sumedenie de factori pe care nu îi luăm în calcul atunci când vine vorba de planificarea unei excursii, vizitarea unui loc sau elaborarea unui program interactiv pentru concediu.

 Puțini oameni se gândesc că își pot pune viața în pericol atunci când întrețin o activitate care are un ghid sau un instructor, simțindu-se perfect în siguranță și bazându-se pe specialist pentru a le salva viața într-o situație periculoasă.

 Asemenea abordări superficiale nu sunt deloc recomandabile, iar pe lângă siguranța pe care o oferă un specialist, trebuie să fim și noi foarte atenți la toate indicațiile și să știm exact cum să acționăm și în cazul în care specialistul nu va fi în preajma.

 Această fetiță mică din sud-estul Asiei, în timpul unui curs de canoe pentru copii, reușește să impresioneze întreaga lume prin modul incredibil în care salvează o canoe care este inundată în întregime.

 Lecțiile de acest gen servesc în orice situație în care viața noastră este în pericol și putem spune că avem ce învăța de la această fetiță foarte pricepută și extrem de sigură pe ea, care nu s-a panicat și într-o situație reală, și-ar fi păstrat calmul și ar fi salvat oamenii căzuți din mica ambarcațiune din lemn.

Cele mai citite

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă