19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăGDPRUnica Sport Romania a organizat Ziua Porților Deschise cu tema Un...

Unica Sport Romania a organizat Ziua Porților Deschise cu tema Un angajat activ, un angajat fericit! (P)

Joi, 30 martie 2017, începând cu ora 18:00, a avut loc Ziua Porților Deschise Unica Sport cu tema "Un angajat activ, un angajat fericit!” Evenimentul a fost organizat de Unica Sport Romania și Romartizanat și a avut loc în sala Unica Sport România, strada Gara Herastrau nr. 4D, clădirea de birouri "C", parter, sector 2, Bucuresti.

 

Companiile care au sprijinit organizarea acestui eveniment au fost: Himalaya Herbal Healthcare –  o companie cu o istorie și o tradiție semnificative, ce joacă un rol important în transpunerea științei Ayurveda în întreaga lume, Crama Oprișor – un producător de vinuri cu o istorie îndelungată care ne oferă spre degustare vinurile cramei, Kiwi Finance – cel mai mare broker din Romania, lider de piață de peste 13 ani și partener strategic al băncilor din top 10, Agriro Fresh – lider pe piaţa producătorilor de plante aromatice şi salate “ready to eat” din Romania, Viwa Vitaminwatter – ale căror produse vă invităm să le testati pe durata evenimentului și Mio Bio – un boutique chic de brand-uri alese, cosmetice bio şi 100% naturale.

 

Partenerii media ai evenimentului au fost Academia Cațavencu, Business24, Business Woman, Revista Cariere, Centrul de Presă, Dacic Cool, Diferențe și esențe, Fashion8, Femeia Modernă, Manager Express, Revista Mujer, România liberă și revista Tratamente naturiste.

 

Pe durata evenimentului, Galina Tomas, Managing Partner Unica Sport Group, a susținut o prezentare cu tema „Un angajat activ = un angajat fericit”, în timp ce Gabriel Chicioreanu, Trainer, Supervisor & Career Consultant – GCDF și cofondator Romartizanat a vorbit despre “Beneficiile modului activ de viață în zona corporate”.

 

Rodica Nicolae, Redactor Șef Manager Express a vorbit despre “Cum pastrezi angajatii valorosi în companie?” iar evenimentul a continuat cu o prezentare de ii Romartizanat și o tombola în cadrul căreia s-au extras: o ie oferită de Romartizanat, un premiu oferit de John Maxwell Group și un cadou oferit de Mio Bio – cosmetice organice.

 

Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vinuri oferite de Crama Oprișor și o prezentare a vinurilor Drăgaica rosie și Rusalcă albă sustinută de somelierul Ana Maria Vrânceanu.

 

La eveniment au participat manageri, directori de resurse umane, specialiști de HR și comunicare interna, alături de jurnaliști.

 

”Un angajat activ, este un angajat fericit! Aceasta este convingerea mea și tema evenimentului nostru iar cei optsprezece ani de activitate în acest domeniu mi-au demonstrat că nu mă înșel. Se știe că activitatea fizică generează endorfine de aceea atunci cand consumi energie la sala te intorci acasă ori la birou cu poftă de muncă și cu poftă de viață. Unica Sport înseamnă pentru mine mai mult decât o afacere de succes, este un angajament social faţă de semenii mei. Iar compania noastră, sper, reprezintă un exemplu valoros pentru o societate în căutare şi în continuă schimbare”, a declarat dr. Galina Tomaș, fondator și director Unica Sport.

 

Despre Unica Sport

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis în Republica Moldova în 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport săli de sport, dintre care una în București, lansata in Septembrie, 2016.

 

Prețul abonamentelor de grup la Unica Sport România incepe de la 150 lei/ lună și cuprinde:  intrări nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dușuri cu apă caldă, uscătoare de păr, accesorii sportive etc. Suplimentar, abonații pot opta pentru ședințe cu nutriționistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, ședințe private de fitness, masaj, yoga.

 

In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate să devină mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos. În sălile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung și conservarea tinereții corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

 

Despre Romartizanat

Romartizanat creează și confectionează produse vestimentare și accesorii plecând de la tradiția și portul romanesc, adaptate pentru fiecare client în parte.

 

Produsele Romartizanat Boutique pot fi găsite în magazinul din Hotelul Marriott București.

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Condiția lui Iohannis pentru a ceda Ucrainei un sistem Patriot. România oferă sprijin militar Ucrainei doar dacă nu afectează propria apărare

Președintele Iohannis spune că ar fi acceptat, în principiu, cererea președintelui Biden ca România să cedeze Ucrainei unul dintre sistemele sale antiaeriene Patriot, pe...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă