3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeGDPRSfaturi utile și propuneri de design pentru camera unui băiat (P)

Sfaturi utile și propuneri de design pentru camera unui băiat (P)

Să amenajezi camera unui băiat este destul de greu, dacă nu știi câteva reguli de bază. În primul rând, trebuie să ții cont de vârsta sa și, dacă este suficient de mare încât să manifeste anumite preferințe, nu le neglija.

Sfaturi de amenajare a camerei pentru băieți

  • Deși paletele clasice de culori folosite în dormitoarele băiețeilor curpind tonuri de albastru, nu te feri de nuanțele pastelate liniștitoare, ori din contră, de culori tari. Dacă ai un copil mic, este foarte probabil că vei opta pentru culori luminoase, în amenajarea camerei sale.

  • Pereții cu tapet sau autocolante imprimate cu modele distractive sunt o bună modalitate de a anima spațiul în care acesta își petrece majoritatea timpului.

  • Temele nautice rămân o alegere bună în acest caz, iar dacă cel mic este pasionat de sport, ar fi o idee bună să integrez elemente în ton cu hobby-ul tău.

  • Indiferent în ce stil vei amenaja camera băiatului și indiferent de vârsta sa, este nevoie să dispună de suficient spațiu de depozitare. Fie că este forta despre dulapul de haine, ori de rafturi modulare și accesorii de depozitare verticale, care Sfaturi utile și propuneri de design pentru camera unui băiat

  • se agață pe pereți, ele sunt de o importanță majoră pentru păstrarea ordinii în cameră.

  • Folosește lenjerii de pat adecvate pentru un băiat; alege imprimeuri în dungi, figuri geometrice sau cu motive specifice activităților preferate de băieți.

  • Din camera sa nu trebuie să lipsească un birou, un mic loc în care să poată studia. Prinde câteva rafturi pe perete, pentru depozitarea caietelor și a cărților și cumpără un scaun de birou ergonomic.

3 sugestii de design pentru camera băieților

O cameră potrivită pentru un adolescent pasionat de gaming și totodată foarte funcțională. Spațiul de dormit, cel de studiu și cele de depozitare sunt integrate și dispuse armonios.

Un stil pe care îl poți adopta pentru camera unui băiețel ceva mai mic de vârstă arată ca în imaginea de mai sus. Culorile puternice dau un aer vesel, iar modalitatea de așezare a celor două paturi transformă camera într-un spațiu pe care îl pot împărți doi copii.

Această cameră este amenajată conform conceptului nautic. Culorile utilizate, la fel ca și elementele de mobilier respectă tema nautică.

Cele mai citite
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...
Ultima oră
Pe aceeași temă