18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăGDPRMicrofibra transwet – a doua ta piele (P)

Microfibra transwet – a doua ta piele (P)

Probabil spui cel putin o data (pe zi / pe saptamana / pe luna) ”nu am cum ce sa ma imbrac”, privindu-ti sifonierul si analizand atenta optiunile pe care garderoba ti le ofera. Este firesc, ba mai mult, asta e o trasatura de caracter pur feminina si nu exista femeie care sa nu fi avut aceasta dilema.

Partea amuzanta este ca femeilor le plac optiunile multiple. Iar un sifonier sarac in articole vestimentare nu o ajuta sa ia deciziile mai usor, din contra. O impinge in bratele tentatiei de a face si mai mult shopping. Nu crezi?

Dar, cu siguranta ai si tu cel putin 2-3 articole vestimentare preferate sau ”de rezerva”. Planul cu hainele ”de rezerva” apare de obicei dupa ce ai probat doua-trei tinute pe care ai vrea sa le incerci, nu te multumeste niciuna si…te resemnezi la ceva ce stii ca iti place si iti este confortabil, indiferent de ocazia pentru care te pregatesti.

Solutia cea mai buna pentru momentele in care vrei si sa arati bine, dar si sa te simti bine tine de alegerile pe care le faci. Daca alegi din prima calitatea si nu cantitatea, vei vedea ca iti va lua mai putin timp sa hotarasti ce vrei sa porti.

Si, uneori nu trebuie sa te ghidezi doar dupa tinuta de zi, trebuie sa pornesti de la cel mai important aspect, lenjeria intima. Daca porti o lenjerie intima cu care te simti confortabila si care iti atenueaza inteligent imperfectiunile, salvezi mult. Hainele mulate, hainele semi-transparente si chiar hainele mai groase de sezon, se aseaza mult mai bine daca porti o lenjerie de calitate. Nu degeaba numim lenjeria intima o a doua piele. Ea trebuie sa te completeze, nu sa te streseze. In cazul lenjeriei Diamond By Adesgo cu proprietatile microfibrei transwet, aceasta devine indispensabila chiar din prima zi. O poti asorta incredibil de bine la orice tinuta si scapi de aspectele inestetice ale cusaturilor in relief.

Unde mai pui ca datorita proprietatilor de transport al umiditatii, nu ai niciun fel de probleme cu transpiratia sau mirosurile neplacute. Iar aceste proprietati imbatabile se pastreaza timp indelungat. Adica nu trebuie sa iti fie teama ca minunatul material va ceda la spalat. Dimpotriva. Pe masura ce porti lenjeria din microfibra transwet si fara cusaturi semnata Diamond By Adesgo ai sa descoperi cat de bine este sa alegi calitatea si nu cantitatea.

Asa ca nu mai pierde timpul in fata sifonierului, nestiind ce sa alegi, porneste de la ingrijirea delicata a pielii tale si de la lenjeria perfecta. Si lucrurile se vor aseza…de la sine.

Cele mai citite

Dispute pe salariu minim european. PSD anunță că se majorează din vară, PNL ar vrea discuții cu companiile

Implementarea salariului minim european trebuie finalizată până la sfârșitul anului, însă PSD promite să realizeze această majorare de la 1 iulie, în timp ce...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă