11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăGDPRMachiaj de sezon: culori care ne pun în valoare

Machiaj de sezon: culori care ne pun în valoare

„Be yourself este îndemnul zilei, oriunde și oricând. Se potrivește perfect și în machiaj. De aceea, se poartă colecțiile cosmetice care îți dezvăluie personalitatea.  Într-o lume în care predomină virtualul și personajele ireale, în care se propun mereu modele de urmat, este extrem de important să te regăsești pe tine însăți.  Să fii tu însăți, să poți oricând să-ți dai jos masca și să te prezinți așa cum ești cu adevărat. Inventăm nume, ținem să arătăm calități pe care nu le avem… Haideți ca de acum înainte să avem curajul să fim noi înșine. Înfățișarea noastră adevărată este cu mult mai seducătoare, știut fiind că autenticul are cel mai mare farmec.

„Be yourself“, spune pentru „România liberă“ Florina Morăreanu, make-up Artist Melkior, este o colecție în care te regăsești și poți să transmiți celor din jur că ești plină de viață, iubești, simți, descoperi… Pentru machiajul ochilor se poartă fardurile de pleoape în culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Sunt culori foarte pigmentate care asigură o acoperire mare, aderă foarte bine la piele și permit realizarea mai multor tipuri de make-up: îndrăzneț, feminin, romantic, seducător.

Rujurile care se poartă în acest sezon au culori tari ce exprimă toate aceste lucruri: Express ­Yourself, Boudeuse, Pink Attitude. E bine să folosiți rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migrează și rezistă în timp, care nu usucă buzele și prezintă un efect de durată, asigurând imediat o senzație plăcută pe buze.  

TRUC!

În general, rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat și cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistență mai mare și pentru un aspect bine definit este recomandată folosirea unui contur de buze înainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor și se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă