16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăGDPRFOTO: Idei de felicitări și mesaje inedite, de Ziua Îndrăgostiţilor

FOTO: Idei de felicitări și mesaje inedite, de Ziua Îndrăgostiţilor

Îndrăgostiţii din întreaga lume celebrează, duminică, ziua Sfântului Valentin. Dacă sunteți în pană de idei și vreți să vă impresionați partenerii cu mesaje inedite, vă prezentăm felicitările create de un ilustrator american, Ben Kling, care a creat ilustrații amuzante cu substrat politic sau literar. 

Astfel, felicitările cu mesaje ale scriitorilor ii includ pe: Simone de Beauvoire, Virginia Woolf, George Orwell, Aldous Huxley, Edgard Allan Poe, Neil Gaiman, Albert Camus și Oscar Wilde. Pentru iubitorii de artă, sunt mesaje inspirate de Frida Kahlo şi Salvador Dali, iar pentru pasionații de politică sunt felicitări cu citate din Fidel Castro, Karl Marx, Leon Troțki

Găsiți toate felicitările create de ilustratorul în vârstă de 24 de ani pe contul său de Tumblr și pe site-ul oficial

Idei de mesaje

“Şi dacă ai iubi cu foată fiinţa ta firavă timp de 80 de ani şi tot nu ai putea iubi cât iubesc eu într-o zi. Dar ştii ce, încearcă!”, este mesajul de pe felicitarea cu scriitoarea Emily Bronte. 

„Mie nu îmi pasă, iar tu găseşti asta atrăgător. Dar nici de asta nu îmi pasă”, este mesajul de pe felicitarea cu scriitorul şi filozoful Albert Camus, recunoscut pentru romanele „Ciuma” şi „Străinul”.

Felicitarea pe care apare filozoful german Nietzche transmite că „speranţa este, în realitate, răul cel mai rău, petru că prelungeşte chinurile omului”.

Pe felicitarea cu scriitorul Aldous Huxley apare mesajul „Toţi aparţinem tuturor, dar te rog să nu ieşi cu altcineva”, aluzie la romanul „Minunata lume nouă”. Pe de altă parte, pe felicitarea scriitorului George Orwell, cunoscut pentru romanele „1984” şi „Ferma animalelor”, apare mesajul „Nu îţi voi spune că te iubesc, pentru că acel cuvânt este inadecvat şi lipsit de sens, astfel că estompează esenţa sentimentului”.

Scriitorul romanului „De veghe în lanul de secară” apare şi el pe o felicitare al cărui mesaj este „Te rog să primeşti felicitarea asta stupidă”, aluzie la limbajul personajului principal din romanul menţionat, adolescentul Holden Caulfield.

„Sunt absolut obsedat de tine”, scrie pe felicitarea pe care apare romancierul Vladimir Nabokov, mesaj ce ar putea fi obsesia bolnăvicioasă a unui bărbat numit Humbert Humbert pentru o tânără de 12 ani, în romanul „Lolita”.

Felicitarea pe care apare scriitoarea Jane Austen transmite: „Dacă te vei chinui să înduri compania mea, cred că, în final, voi ajunge să te iubesc”, ce sugerează relaţia complicată dintre Elizabeth Bennet şi Darcy, în romanul „Mândrie şi Prejudecată”.

„Nu te vei ridica niciodată la nivelul persoanei care eşti în amintirile mele, dar hai, totuşi, să încercăm”, scrie pe felicitarea scriitorului F. Scott Fitzgerald. Mesajul face aluzie la personajul central din romanul „Marele Gatsby”, care depune numeroase eforturi pentru a o face pe iubita sa din tinereţe, Daisy, să se reîndrăgostească de el şi să îşi părăsească soţul. Imaginea pe care Gasby o are despre femeie nu coincide, însă, cu persoana care a devenit.

 „Compania ta temporară contribuie la durerea care îmi caracterizează existenţa”, scrie pe felicitarea în care apare artista Fria Kahlo. Felicitarea face aluzie la accidentul de tramvai în care a fost implicată, în tinereţe, care i-a marcat atât viaţa, cât şi cariera.

Fidel Castro transmite, pe felicitarea dedicată lui, „Te rog să nu pui embargo pe sentimentele mele!”, iar pe felicitarea dedicată lui Leon Trotsky apare mesajul: „Leon Trotsy crede că eşti sexi”

Într-o felicitare cu Marx, mesajul este: “Trandafirii sunt roşii, aşa e şi statul. Hai să fim tovarăşi, pentru că eşti grozavă!”. 

 

 

Cele mai citite

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă