18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăGDPRFemeile şi-ar da un an din viaţă pentru un corp perfect

Femeile şi-ar da un an din viaţă pentru un corp perfect

Milioane de femei sunt nemulţumite de felul în care arată, de greutatea lor, astfel că ar da cel puţin un an din viaţă ca să arate perfect, potrivit unui studiu britanic, citat de Daily Mail.
 
 Un sondaj ce a cuprins femei cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani a arătat că cel puţin una din trei femei ar dori să moară mai tânără dacă ar avea corpul modelului Kelly Brook sau al actriţei Scarlett Johansson.
 
 Rezultatele studiului sunt cu atât mai şocante cu cât femeile care îşi doresc acest lucru au o greutate corporală normală sau sunt foarte slabe. 
 16% dintre femei ar renunţa la un an din viaţa lor pentru un corp ideal, în timp ce 10% şi-ar da între doi şi cinci ani din viaţă.
 2% dintre femei merg mai departe şi spun că ar fi dispuse să renunţe la 10 ani din viaţă, iar 1% dintre reprezentantele sexului frumos ar da 21 de ani din viaţă pentru silueta perfectă. În total, 30% din 320 de femei ar fi dispuse să moară mai tinere doar ca să aibă un corp perfect.
 
 La ce ar mai renunţa femeile pentru a avea greutatea ideală? 13% ar suporta o tăiere de salariu de 5000 de lire sterline, 8% ar renunţa la o promovare la locul de muncă, 7% ar petrece mai puţin timp cu familia, 9% ar sta mai puţin timp în compania prietenilor iar 7% ar vrea să fie mai puţin sănătoase dacă ar putea obţine astfel silueta ideală.
 
 Printre celebrităţile citate de femei ca având un corp perfect au fost Kelly Brook, Beyonce, Jessica Alba şi Scarlett Johansson.
 
 
  

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

ROMÂNIA LIBERĂ urează un Paște Fericit cititorilor și colaboratorilor: Hristos a Înviat!

Redacția ROMÂNIA LIBERĂ vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștelui ne îmbrățișează într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, aducându-ne împreună într-o comuniune...
Ultima oră
Pe aceeași temă