2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeGDPRCe minciuni sexuale prefera barbatii

Ce minciuni sexuale prefera barbatii

Barbatii stiu ca experienta, siguranta si sexul sunt doar trei dintre lucrurile pe care femeia le cauta si le apreciaza la ei. Astfel, la prima intalnire, ei se surprind chiar si pe ei cu povestirile legate de numarul partenerelor avute, slujba stabila si salariul avantajos. Unii barbati vor sa ascunda numarul prea mic de partenere, iar altii nu vor sa isi creeze imaginea unor aventurieri, tocmai de aceea nu spun adevarul despre numar real al partenerelor sexuale, informeaza Shine, citat de ziare.com.

Banii pot fi si un atu, dar si un dezavantaj. Tocmai de aceea, barbatii care sunt complexati de veniturile foarte mici sau vor sa cucereasca o femeie bogata isi fac foarte repede datorii. In timp ce unii merg la sigur cu un venit mai mare decat cel real, altii prefera sa fie iubiti pentru propria persoana si mai putin pentru contul din banca, tocmai de aceea ascund ultimele patru zero-uri ale venitului lor.

Oricarui barbat ii place sa mearga in vizita la parintii partenerei, cel putin aceasta este varianta oficiala. Intotdeauna ii face placere sa ii cumpere un buchet de flori mamei, desi stie ca, daca uita va trebui sa doarma cel putin o noapte pe canapea.

Marimea conteaza pentru barbati la fel de mult ca si pentru femei. Doar ca ele recunosc acest lucru, iar cei mai multi barbati il ascund. In realitate, marimea este motiv de fala pentru ei, doar ca femeile nu trebuie sa cunoasca toate micile secrete cu care ei se mandresc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă