15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăGDPRAlte metode de a folosi lacul de unghii

Alte metode de a folosi lacul de unghii

În dulapul oricărei femei există cu siguranţă cel puţin un lac de unghii. Dar dacă nu ştiai până acum, acesta poate avea şi alte întrebuinţări decât să îţi înfrumuseţeze unghiile.

1. Vopseşte-ţi căştile

Poţi da un plus de personalitate căştilor tale de urechi, folosind mai multe lacuri de unghii de diferite culori,. Vei ieşi în evidenţă şi te vor reprezenta în totalitate.

2. Organizează-ţi dosarele

Dacă eşti o persoană ocupată care are mereu biroul plin de acte şi dosare, e timpul să te organizezi cu ajutorul lacului tău de unghii. Cum? Pictează pe fiecare dosar, o dungă de altă culoare. După ce se va usca oja, poţi scrie cu markerul numele fiecărui fişier. Simplu, nu? Ai propriul tău cod de culori.

3. Creează-ţi o carcasă unică pentru telefon

Nu trebuie să ai talent pentru a te exprima în culori. Foloseşte-ţi creativitatea şi creează-ţi o carcasă unică pentru telefon cu ajutorul lacurilor tale de unghii. Alege culori îndrăzneţe sau ia un şablon şi pictează cu ajutorul lui. Nu uita să laşi oja să se usuce înainte de a pune carcasa pe telefon.

4. Diferenţiază-ţi cheile

Cheia de la garaj, cheia de la cutia poştală, cheia de la casă, cheia de la birou şi lista poate continua până la nesfârşit. Îţi este cunoscut momentul în care stai în faţa uşii şi zdrăngăni disperată cheile pentru că nu o nimereşti pe cea bună? Lacul tău de unghii te poate salva! Vopseşte fiecare cheie într-o culoare diferită. Data viitoare vei căuta doar cheia roşie.

5. Fă-ţi propriile pioneze colorate

Sigur ai acasă o planşă de plută unde tronează fotografii cu prietenii sau lucrurile importante pe care le ai de făcut pentru o săptămână. Înveseleşte-ţi agenda care îţi este atârnată pe perete cu nişte pioneze colorate. 

Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă