23.3 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăGDPRAfecțiuni în care se folosește sfecla

Afecțiuni în care se folosește sfecla

Sfecla este una dintre legumele pe care medicii ne sfatuiesc sa le consumam de fiecare data cand avem ocazia. Si asta pentru ca aceasta radacinoasa scade nivelul grasimilor din sange, combate anemia si inhiba dezvoltarea tumorilor.

Sfecla contine vitamine cu efect antioxidant, precum A, C si E, si minerale precum magneziu, potasiu si zinc. Rolul acestora este de a imputernici sistemul imunitar.

Tototdata, sfecla este o buna pavaza si impotriva cancerului. Pigmentul care ii da culoarea se pare ca are proprietati care inhiba aparitia acestei boli. Pacientii la care diferite tipuri de cancere au recidivat au consumat de la 250 de grame pana la un kilogram de sfecla rosie pe zi.

Citește mai mult pe Lyla.ro.

Cele mai citite

România, evaluări pozitive din partea OCDE

România atinge încă două ţinte pe drumul către aderarea la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), din perspectiva alinierii la cele mai bune...

FOTO și VIDEO. Incendiu la un centru comercial din Ploiești

Un ansamblu care include magazine şi alţi operatori economici din Ploieşti a fost cuprins de un incendiu, în această dimineaţă, fiind emis mesaj RO-ALERT...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...
Ultima oră
Pe aceeași temă