20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăGDPR5 remedii împotriva cearcănelor

5 remedii împotriva cearcănelor

Cearcănele sunt o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor. Sunt mici semne inestetice pe care încercăm să le eliminăm. Trebuie să fim conştiente că rezultatele nu apar peste noapte şi că trebuie să existe un cumul de factori pentru a putea scăpa de ele.

1. Nu te priva de somn

Chiar dacă eşti „bufniţă” de noapte trebuie să renunţi la acest obicei de a pierde nopţile. Încearcă să nu te privezi de somn deoarece pe lângă urmele pe care le lasă sub ochii tăi, poate cauza multe probleme de sănătate. Aşadar, 7-9 ore de somn. O altă soluţie simplă şi la îndemână este apa. Hidratează-te corect deoarece îţi ajută organismul să elimine toxinele şi să menţină elasticitatea pielii.

2. Fă-ţi câteva analize

Cearcănele pot trăda câteva afecţiuni. Printre acestea se numără şi anemia. Dacă nu poţi scăpa nicicum de cearcăne, nu ar fi rău să îţi faci un set de analize de sânge.

3. Castraveţii şi cartofii nu sunt buni numai la gătit

De multe ori avem chiar sub ochii noştri soluţiile ideale pentru cearcăne şi nu ştim de ele. Castraveţii sunt delicioşi în diferite salate dar de azi o să îi iubeşti mai mult pentru că te pot scăpa de cearcăne. Aceeaşi poveste şi cu cartofii. Taie câteva felii de castravete sau de cartof şi aplică-ţi feliile pe ochi. Menţine 20 de minute.

4. Ceaiul verde

Ceaiul verde, ajutorul nostru nu numai în sănătate dar şi în frumuseţe. Păstrează la frigider o cană de ceai verde. Îmbibă o dischetă cu acest lichid şi tamponează-ţi ochii.

5. Cremă bio

O altă soluţie împotriva cearcănelor sunt produsele cosmetice naturiste din diferite plante. Se aplică înainte de somn pe cearcăne. În timp se va dovedi a fi foarte eficient în mascarea micilor „umbre” de sub ochi.

Cele mai citite

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă